Wij leveren me-time! Levering in België: €1 - Levering in Nederland: €3 - Stoffen worden per 10cm geprijsd!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Wij vieren feest! Vier jij mee?

  • Geplaatst op
  • 1
Wij vieren feest! Vier jij mee?

14 april 2014
Het lijkt alsof het gisteren was dat de eerste kleine doos stofjes geleverd werd in mijn living...Mijn drie kleine kids hielpen de stofjes van Stenzo uitpakken. En fier dat we waren met onze 6 stofjes ;-)
Vier jaar later, na echt elke ruimte al eens ingenomen te hebben, was ons huis te klein voor al die stoffen, ritsen en bollen wol en verhuisden we naar Houthulst. 

 

 

14 april 2024
10 jaar later, 10 jaar wijzer, 10 jaar meer ervaring... 
Ik leerde sociale media gebruiken en mezelf tonen. Ik ontmoette superveel toffe mensen - ja jij daar - en leerde honderden mensen naaien. Ik leerde werken met cijfertjes (oke nog niet helemaal ;-)), viel diep naar beneden maar kroop telkens terug omhoog. Een vies virus en een dipje in de naaiwereld daagden mij nog harder uit om te zoeken naar mijn droom.
En die droom is er nu met mijn nieuwe concept.
100% ik, 100% een uitdaging maar ook 100% creatief en 100% Framalo.

 

 

Feestweekend op 13 & 14 april
10 jaar! Dat moeten we vieren! We houden tijdens het laatste weekend van de Paasvakantie een opendeur-en feestweekend. Kom ons nieuw concept, onze nieuwe werkwijze, nieuwe stofjes en zomerbolletjes ontdekken. We zijn zowel zaterdag als zondag open van 10u-18u. Die dagen kan je genieten van een fijne korting, prijzen winnen, demo's bekijken en workshops meevolgen. Of gewoon gezellig een ganse dag naaien, haken , breien, een glaasje drinken en een gezellige babbel komen doen met mij!

 

Activiteiten op zaterdag 13 april:

 

Activiteiten op zondag 14 april:

 

Kom je gezellig meedoen? We doen er dan nog eens (minstens) 10 jaar bij!

 

Liefs

Veerle

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »