Wij leveren me-time! Levering in België: €1 - Levering in Nederland: €3 - Stoffen worden per 10cm geprijsd!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ik ga (eindelijk) losbreken!

Ik ga (eindelijk) losbreken!

Online? Oh ja!

Ik heb ook in die situatie gezeten...3 kids, werken, het huishouden... Tja, dan geraakt "naar de naailes" gaan er gewoon niet meer bij. Ik snap het helemaal.  Zelfs nu, met mijn iets groter-wordende kids, lukt het me nog steeds niet wekelijks in de sportles te geraken. Ik zit dus soms ook nog gevangen.

 

 

Meer en meer krijg ik de vraag of ik mijn naailessen ook online wil geven. Goh ja, tijdens het corona-tijdperk was ik er al aan begonnen. Met zo'n goedkoop videootje en totaal geen marketingplan. Maar hey...het was een begin en ik kreeg wel goeie reacties. Ikzelf genoot ook van een wekelijkse online naailes bij Tamara van The Fashion Basement (zie onze partners). Het was dus wel iets waar ik al een tijdje over nadenk. Gevangen in mijn gedachten, mijn ideeën.  Want verder dan een idee en honderd hersenspinsels in mijn bullet journal kwam het niet.

 

 

Wie mij volgt, weet dat ik ook verschillende cursussen volg rond instagram, sociale marketing maar ook rond mijn welbevinden én ondernemen. Mijn honger naar bijleren blijft altijd. Zo volg ik ook Nies, die mij een schop onder mijn gat gaf. Gewoon doen! Het zal wel lukken. 
Dus deed is het ;-) Ik maakte een logo en ik begon opnieuw te filmen. Ik breek uit!

 

 

Studio Framalo wordt een online programma. Nee, geen wekelijkse zoom-les. Als je dit wil, kan je opnieuw bij Tamara terecht! 
Wel videolessen. Elke week een nieuwe les in je downloads, die je elke keer weer opnieuw kan herbekijken, en waarbij je kan kiezen wanneer je ze bekijkt. Als de kids slapen, als je man naar het voetbal kijkt, in de middagpauze, als je 's nachts niet kan slapen... 
Daarnaast komen er natuurlijk wel zoom-sessies. Om de 2 a 3 weken houden we er eentje. Om alles wat niet duidelijk is nog eens extra uit te leggen, voor al die problemen die er tussendoor bijkomen...
Ook masterclasses. Ik heb al enkele experts gevraagd om een extra video te maken of een zoomsessie in te plannen. Want soms is het ook beter als iemand anders het eens uitlegt. 
En er komen ook aparte workshops. Samen eens een t-shirt naaien of een patroon uit de Fibre Mood bijvoorbeeld. Deze worden dan opengesteld voor iedereen maar wie ingeschreven is voor het programma krijgt deze er gratis bij.

 

 

Enkel voor beginners? Nee! Er zal een programma komen voor echte starters en eentje voor gevorderden. En als kers op de taart wil ik een programma starten voor kinderen. Wie wil er nu niet zijn mama (of papa) nadoen? Hier wordt de begeleiding wel iets intenser. 

 

 

Op het einde van het schooljaar wil ik dan een evenement organiseren. Een offline-one! Een samenkomst met iedereen die leerde naaien via het programma. Een naai-feest! Ik kijk er zo naar uit!

 

 

Ik breek dus uit. Mijn hoofd begint terug weer normaal te draaien want de molen die daar afspeelde met al mijn ideeën was eerder een draaikolk. Naast het opmaken van mijn nieuwe website was het wel even heftig. Maar alles staat nu op papier. De structuur is er, het plan ook.  De filmpjes kunnen opgenomen worden. Het werkboek is bijna klaar. 

Ik heb er keiveel zin in! Hopelijk jullie ook!

Vanaf zaterdag 16 juli kan er ingeschreven worden. 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »