Webshop » WORKSHOPS » Workshop Kuoria laptopsleeve

Workshop Kuoria laptopsleeveWorkshop Kuoria laptopsleeve
Workshop Kuoria laptopsleeveWorkshop Kuoria laptopsleeveWorkshop Kuoria laptopsleeveWorkshop Kuoria laptopsleeve
1 maart van 9u30-18u00
lesgeefster: Katrienette

Met dit patroon kan je een hoes of sleeve maken voor een laptop of tablet.  Deze heeft een voorzakje en binnenin is een handige steekzak.  Je toestel zit veilig weggeborgen tussen de verstevigingen. Je kan ook kiezen voor een volledig openritsbare map.  En bijkomend ook nog voor een naai-map indeling met zakjes en elastiekhouder.  Handvaten kan je ook toevoegen. Het patroon heeft 5 maten, van 8" tot 17", én ook 3 mogelijke hoogtes, dus geschikt voor bijna elk toestel.

 

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :

- werken met verschillende verstevigingen

- werken met kunstleer/kurkleer

- naaien van een voorzakje met rits

- naaien van een steekzak met sluiting strook met klittenband

- inzetten van een rits op ronde hoeken

- (optioneel) plaatsen handvaten

- (optioneel) binnenpand met ritszakjes van mesh

- (optioneel) indeling met elastiek voor pennen, scharen etc

 

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) zijn niet inbegrepen. Na inschrijving voor de workshop ontvang je de patroondelen in één maat naar keuze (Hansedelli Lizenznummer 12602-191125-7564-KO-NK).  Wens je het patroon in alle maten dan dien je dit zelf aan te kopen, maar dit hoeft dus niet.  Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie. Lunch, drank en versnaperingen worden door de organisator voorzien.

 

Moeilijkheidsgraad: ** Naaiervaring.  Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen: knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding. Voorzie hiervoor ca. 4 uur en bijkomend 1 uur i.g.v. naaimap-indeling.

 
Bij inschrijving moet er betaald worden op  de rekening van de lesgeefster dus NIET online! Dit doe je door €75 over te schrijven op rekening IBAN: BE89 3631 3098 3685 met vermelding van "WORKSHOP KATRIENETTE – Framalo -  Kuoria- 20200301 - jouw naam.
De inschrijving gebeurt ook best via deze website maar u kiest dan "betalen via overschrijving".
Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid.  Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats.  Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

 

€ 75,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 7

Aantal