HomeKnutselblogWebshopWorkshopruimte nodig?InfoContactMijn account

Webshop » Workshops » Start je eigen bullet journal

Start je eigen bullet journal

Start je eigen bullet journal
3 oktober van 13u-16u

Wat is een bullet journal?
Een bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, … verzameld in een notitieboek. Netjes en georganiseerd zodat je alles makkelijk kan terug vinden! Gedaan met plannerstress.

Voor wie is deze workshop?
Voor iedereen die naast een agenda ook nog 100 to do- lijstjes, een weekmenu, halfvolle schriftjes met projecten,… heeft. En die het gevoel heeft dat dit productiever en georganiseerder kan.

Wat houdt de workshop in?
Een bullet journal is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw ultieme planner te maken! En dat kan zo minimalistisch of creatief als je zelf wil.

Inbegrepen in de workshop
Begeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters (Miss Pixie), gebruik creatief materiaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje.

Over Stephanie
Stephanie Wauters is de leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen meer dan 3200 leden telt. Daarnaast heeft ze verschillende projecten lopen in bijberoep en heeft ze ook nog een voltijdse job als digital content producer. Ze is dus een echte ervaringsdeskundige in plannen, organiseren en time-management en deelt die ervaringen en tips met veel enthousiasme tijdens workshops, lezingen en demonstraties.

Inschrijven is verplicht om deel te nemen. Inschrijving is pas geldig na betaling. Bij annulatie kan het lesgeld niet teruggevorderd worden. 

€ 50,00 inclusief BTW

Uitverkocht


Veerle Maes                                                                               Alle prijzen zijn 21% btw inbegrepen.
7e Geniestraat 4a
8650 Houthulst
0496 78 82 76

veerle@framalo.be


BE 0550 688 992

AXA BE76 7512 0699 3895                                      

Knutselblog Webshop Workshopruimte nodig? Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be