HomeKnutselblogWebshopInfoContactMijn account

Webshop » Workshops » Kinder-en tienernaailes beginners

Kinder-en tienernaailes beginners

Kinder-en tienernaailes beginners
Dit is een startersnaaicursus voor kinderen en tieners. We leren zelf de machine draden en gebruiken. Kleine makkelijke projecten worden aangeleerd. Er wordt vooral gewerkt aan het plezier hebben, perfecte afwerking wordt nog niet geëist. De afwerkingstechnieken worden pas aangeleerd tijdens de vervolgcursus.

We werken met het magazine Zigzagzoom bij de kinderen, met een eigen syllabus voor de tieners. Zo hebben de kinderen thuis ook iets visueels om te herbekijken, te gebruiken, te herlezen. Ook wordt deze cursus ondersteund met videomateriaal dat thuis kan herbekeken worden. Gaat de les niet door wegens epidemie, dan wordt ze thuis online verder gezet.

Kinderen mogen eigen machine/ materiaal meebrengen maar dit is zeker niet nodig. Alles kan gebruikt worden. Prijs is alle materialen, stoffen en drankje inbegrepen.

Deze lessen zijn bedoeld voor en worden opgedeeld in 2 groepen:
kinderen vanaf 8 – 12 jaar
tieners vanaf 13 – 16 jaar

Telkens op zaterdagvoormiddag van 9u-12u.
Prijs is voor een gans schooljaar. Er wordt geen les gegeven tijdens schoolvakanties, vrije dagen en wegens proefwerken/examens niet in de maanden december en juni. Een overzichtelijke kalender wordt meegegeven.
Er wordt ook een uitstap en een modeshow voor (groot-)ouders gepland.

€ 250,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 9


Veerle Maes                                                                               Alle prijzen zijn 21% btw inbegrepen.
7e Geniestraat 4a
8650 Houthulst
0496 78 82 76

veerle@framalo.be


BE 0550 688 992

AXA BE76 7512 0699 3895                                      

Knutselblog Webshop Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be