HomeKnutselblogWebshopWorkshopruimte nodig?InfoContactMijn account

Webshop » Workshops » Bullet journaling voor kids

Bullet journaling voor kidsBullet journaling voor kids
5 september 2020 van 13u-15u

De bullet journal is je leven in een boekje. Een dagboek, creatieve uitlaatklep, studieplanner, …: allemaal netjes verzameld in een notitieboek.

 
Voor wie is deze workshop?
Voor kinderen vanaf 10 jaar die graag meer willen leren over bullet journaling. Het is een laagdrempelige manier om te leren plannen (ideaal voor studieplanning!), maar ook een manier om hen leren uit te drukken via dagboekpagina’s, trackers, … We gaan ook aan de slag met enkele leuke creatieve technieken en hacks om een bullet journal te versieren.

De lesgeefster werkte jarenlang als zorgleerkracht en opvoedster binnen de bijzondere jeugdzorg en is er van overtuigd dat bullet journaling voor kinderen en jongeren een even grote verrijking kan zijn dan voor volwassenen.
Inbegrepen in de workshop
Begeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters (Miss Pixie), gebruik creatief materiaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje.

Stephanie Wauters is de leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen meer dan 3200 leden telt. Daarnaast heeft ze verschillende projecten lopen in bijberoep en heeft ze ook nog een voltijdse job als digital content producer. Ze is dus een echte ervaringsdeskundige in plannen, organiseren en time-management en deelt die ervaringen en tips met veel enthousiasme tijdens workshops, lezingen en demonstraties.

Inschrijven is verplicht om deel te nemen. Inschrijving is pas geldig na betaling. Bij annulatie kan het lesgeld niet teruggevorderd worden. 

€ 35,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 12

Aantal  

Veerle Maes                                                                               Alle prijzen zijn 21% btw inbegrepen.
7e Geniestraat 4a
8650 Houthulst
0496 78 82 76

veerle@framalo.be


BE 0550 688 992

AXA BE76 7512 0699 3895                                      

Knutselblog Webshop Workshopruimte nodig? Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be