Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Workshop (Zonne-)briletui

Workshop (Zonne-)briletuiWorkshop (Zonne-)briletui
Workshop (Zonne-)briletuiWorkshop (Zonne-)briletuiWorkshop (Zonne-)briletui
6 juli 2019 van 14u tot 18u
Lesgeefster: Katrienette

Tijdens deze workshop naai je zelf jouw eigen (zonne)briletui.
Een zonne-bril-etui is een must have voor in je handtas! Maak je briletui passend bij je tas of -waarom niet?- je portefeuille. Afhankelijk van materialen kan het etui zowel voor hem als voor haar. Het etui is ruim genoeg voor de meeste moderne types brillen en zonnebrillen. Dit patroon is door KATRIENETTE uitgewerkt. Het etui is stevig (type hard-case) en is voorzien van de nodige verstevigingen om je bril veilig te beschermen, en sluit met een praktische drukknoop.
Het afgewerkte briletui heeft volgende afmetingen (gesloten):
19 cm breed (op breedste punt), 7 cm hoog en 4 cm dik (aan de plooi van de flap)
Wat komt aan bod bij deze 4-uur durende workshop :
- werken met verschillende verstevigingen
- plaatsen van drukknopen
- werken met naai-tape en wonderclips
- werken met kunstleer/kurkleer
Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure die uitleg verschaft over de benodigdheden en patroondelen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen en verstevigen). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van het etui zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. Op het einde van de workshop ga je met jouw afgewerkte briletui naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere exemplaren te naaien.
Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: KATRIENETTE PATROON & FOTOHANDLEIDING, persoonlijke begeleiding met de glimlach, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie.
 Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald. 
Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.
 

€ 40,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 8

Aantal