Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Workshop Trixie Trail

Workshop Trixie TrailWorkshop Trixie Trail
8 juni 2019 van 9u30-17u
Lesgeefster: Katrienette

Tijdens deze workshop naai je zelf jouw unieke Trixie Trail tas!
De Trixie Trail is een praktische (werk)tas, met een formaat waarin een ringmap gemakkelijk in past. Het patroon bevat maar liefst 9 mogelijke varianten voor zowel voor- als achterpand, waarin zowel de beginner als de gevorderde tassenmaakster zeker haar gading kan vinden.
De afgewerkte tas heeft volgende afmetingen : 30 cm breed, 40 cm hoog en 10 cm diep
Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :
- werken met verschillende versteviging
- werken met tassenband
- inzetten van verzonken rits bovenaan
- werken met naai-tape en wonderclips
Afhankelijk van de gekozen variant voor- of achterpand:
- effen pand, zak met verborgen rits, buitenhangende zak met zichtbare rits, buitenhangende zak met verborgen rits, twee kleine zakjes met opvallende zichtbare ritsjes, geplooide voorzak met zichtbare rits, open steekzak, zakje met klep en drukknoop
- (optie) binnenzakje met rits maken
- (optie) lange schouderriem
- (optie) taspootjes plaatsen
Deze workshop wordt gegeven aan de hand van het papieren patroon en de werkbeschrijving. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen. Beginnende naaisters wordt aangeraden te kiezen voor de eenvoudige varianten, zoals keuze 1,7,8 en 9, en dan blijft de voorbereiding beperkt tot enkel knippen en verstevigen. Gevorderde naaisters kunnen opteren voor een van de meer complexere varianten en dienen hiervoor thuis stappen voor te bereiden. De voorbereidingen worden uitvoerig besproken in de infobrochure. Bedoeling van het huiswerk is dat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. Op het einde van de workshop ga je met jouw afgewerkte tas naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.
Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet drank en een lekkere lichte lunch.
 Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald. 
Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de zowel de startende naaister als de gevorderde naaister, afhankelijk van de gekozen variant. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.

€ 65,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 8

Aantal