Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Workshop Minimalist Wallet

Workshop Minimalist WalletWorkshop Minimalist Wallet
Workshop Minimalist WalletWorkshop Minimalist WalletWorkshop Minimalist WalletWorkshop Minimalist Wallet
6 juli van 9u tot 13u
Lesgeefster: Katrienette

Tijdens deze workshop naai je zelf jouw eigen portefeuille.
De Minimalist Wallets zijn superleuk én verslavend om te maken. De portefeuilles hebben een flap die sluit met een strook met drukknopen. Binnenin heb je een voorzakje, een ritszakje en open vak. Je hebt een mini en een gewoon formaat, en kiest zelf welke je maakt. In de regular versie heb je extra verdelingen voor credit-card-vakjes. De patronen van Noodlehead zitten doordacht in elkaar en maken dat je mooie resultaten krijgt. Je kan kiezen voor een portefeuille volledig in stof, of met een accent in (kunst)leer. 

De afgewerkte portefeuilles hebben volgende afmetingen (toegeplooid):
Mini: 9 cm hoog, 11,5 cm breed / Regular: 11,5 cm hoog, 19 cm breed
Wat komt aan bod bij deze 4-uur durende workshop :
- werken met verschillende versteviging
- maken van een ritsvakje met zichtbare rits
- werken met naai-tape en wonderclips
- (naar keuze) werken met waxed cotton
- (naar keuze) werken met kunstleer/kurkleer of lederen riem voor drukknopen strook
- plaatsen van drukknopen
Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure die extra uitleg verschaft over o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en ritsvoorbereiding die uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. Op het einde van de workshop ga je met jouw afgewerkte portefeuille naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere portefeuilles te naaien.
Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en Noodlehead-patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet dranken en een versnapering erbij.
Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.
 Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

€ 40,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 6

Aantal