Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Stockholm bag

Stockholm bagStockholm bag
Stockholm bagStockholm bagStockholm bagStockholm bag
STOCKHOLM BAG|3 februari | uren: 9.30u tot 18.00u

Deze Stockholm Bag van PinkPonyDesign is een echte damestas, heel elegant en vrouwelijk! Ze heeft vooraan een grote steekzak en achteraan een discreet ritszakje. De lange hengsels maken dat de tas over de schouder gedragen kan worden, maar ook in de hand of over de arm. Ze kan gebruikt worden voor het werk, of voor privé. Deze tas is ruim genoeg om lectuur, kaft en/of laptop in te vervoeren. Maar evengoed geschikt om te gebruiken voor een etentje of uitje. De binnenkant is mooi afgewerkt met bovenaan nog een sierrand in buitenstof, en met een magneetsluiting. Binnenin is nog een ritszakje, en ook aan de andere zijkant enkele zakjes voor losse spullen zoals zakdoekjes, lipbalsem of gsm.
 

De afgewerkte tas heeft volgende afmetingen : 30 cm hoog, 35 cm breed onderaan en 12 cm diep

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :
- werken met verschillende versteviging
- zelf voorgevormde zachte hengsels naaien
- maken van een achterzak en voeringzak met zichtbare rits
- werken met naai-tape en wonderclips
- opgedeelde binnenzakjes maken
- een voeringtas met sierband maken
- plaatsen van magneetsluiting
- leren mooie hoeken maken bij een trapeziumvormige tas
- (optie) plaatsen van taspootjes
 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. 's Avonds ga je met jouw afgewerkte tas naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.
 

Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.
 

Inschrijven kan via de winkel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

€ 75,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 4

Aantal