Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Stella weekender

Stella weekenderStella weekender
Stella weekenderStella weekenderStella weekenderStella weekender

STELLA WEEKENDER | Twee dagen: 30 + 31mei  | uren: 9.30u tot 18.00u 
 

De Stella Weekender is een patroon van Swoon voor een ruime reistas. Het is een praktische tas, met bovenaan een rits die verder tot opzij opengaat, zodat alles in je tas goed bereikbaar is. De buitenkant is goed voorzien met vooraan 2 cargo zakken met flap die sluiten met magneten en een brede ritszak, op de beide zijkanten handige open steekzakken, en ook een achterzak. Binnenin is het een ruim vak, waar je veel gerief of stapeltjes kleding in kwijt kan, met een opgedeelde binnenzak. De tas heeft 2 korte draaghengsels, en ook de optie voor een verstelbare schouderriem. Tijdens de KATRIENETTE workshop leer je welke versteviging je nog extra kan toevoegen zodat je tas steeds haar vorm zal behouden.
 

De afgewerkte reistas heeft volgende afmetingen : 28 cm hoog, 46 cm breed en 20 cm diep

Wat komt aan bod bij deze tweedaagse-workshop :
- werken met verschillende versteviging
- (naar keuze) werken met kunstleer/kurkleer voor bodem of hengsels
- werken met paspel
- plaatsen van taspootjes
- mooie cargo pockets opstikken met perfect passende flaps
- plaatsen van magneetsluitingen
- voorzak met zichtbare rits maken
- inzetten van rits onder een naad
- werken met naai-tape en wonderclips
- (naar keuze) maken van verstelbare schouderriem
 

Opgelet! Dit is een tweedaagse workshop. Tijdens de eerste dag worden het voorpand (met alle zakken) en het achterpand geassembleerd. Tijdens de tweede dag worden bovenpand met rits, zijkanten en onderkant gemaakt, en de tas in elkaar gezet.
 

*** LEUKE EXTRA OPTIE! Je hebt bij Framalo de gelegenheid om ter plaatse blijven overnachten! Je kan de nacht van donderdag op vrijdag blijven logeren in de ingerichte slaapruimte. Er zijn propere aparte douches en wasruimte. Donderdag na de eerste workshopdag kan je met je voetjes onder tafel voor het avondeten. En vrijdagochtend word je verwent met een uitgebreid ontbijt. Klaar om de tweede workshopdag er in te vliegen en je tas af te maken. Voor het slaap-arrangement betaal je een supplement.
 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding). Zodat we ons tijdens de workshopdagen kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. Na afloop ga je met jouw afgewerkte reistas naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide (30 blz.) infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet voor elke workshopdag koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.
 

Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.

Inschrijven kan via de winkel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald

 inclusief BTW

Uitverkocht