Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Poolside tote

Poolside totePoolside tote
Poolside totePoolside tote
POOLSIDE TOTE| 3 maart | uren: 9.30u tot 18.00u 
 

De Poolside Tote van Noodlehead is een super handige tas om mee op uitstap te nemen. Maar ze is ook geschikt voor ... een naaidate, want ze is groot genoeg voor je (standaard) naaimachine of je (bv. curver) naaidoos! De tas kan in de hand gedragen worden, maar is door de grote ronde opening en de lange zachte hengsels ook ideaal om over de schouder te dragen. De tas heeft aan de buitenkant een ritszak en/of steekzak voor kleinigheden die je bij de hand wilt houden. Binnenin is de tas afgewerkt met een mooie accentstrook, heb je veel ruimte en sleutellint.
 

De afgewerkte tas heeft volgende afmetingen : 37 cm hoog (zonder handvaten), 37 cm breed (ter hoogte van de bodem) en 19 cm diep

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :
- werken met verschillende versteviging
- maken van zachte doorstikte hengsels
- maken van een accentpaneel aan uitgeronde bovenkant
- maken van steekzakje en/of ritszakje met zichtbare rits
- werken met naai-tape en wonderclips
- maken en bevestigen van sleutellint
 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. 's Avonds ga je met jouw afgewerkte Poolside Tote naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.
 

Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.
 

Inschrijven kan via de winkel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.


€ 75,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 5

Aantal