Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Making backpack

Making backpackMaking backpack
Making backpackMaking backpackMaking backpackMaking backpack
MAKING BACKPACK | 12 mei | uren: 9.30u tot 18.00u  

De Making Backpack van Noodlehead is een handige no nonsense rugzak. Hij heeft een rechthoekige vorm, met bovenaan een rits die verder tot opzij opengaat, zodat alles in je tas goed bereikbaar is. De rugzak heeft schouderriemen die aanpasbaar zijn van lengte, en ook korte hengsels om de tas op te hangen of in de hand te dragen. De voorzak is ideaal voor kleinigheden die je bij de hand wilt houden. Binnenin heb je veel ruimte en een binnenzakje met rits. Bij de KATRIENETTE workshop krijg je een extra hulpmiddel om die voorzak supernetjes te stikken.
 

De afgewerkte rugzak heeft volgende afmetingen : 38 cm hoog, 29 cm breed en 12 cm diep

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :
- werken met verschillende versteviging
- (naar keuze) werken met waxed cotton
- binnenzakje met zichtbare rits maken
- inzetten van rits met treklussen opzij
- werken met naai-tape en wonderclips
- plaatsen van rivetten
- maken van sierstiksels en mooi afgeronde voorzak
- naaien van binnenafwerking met biaislint
- maken van verstelbare schouderriem met zijconnectoren
- werken met tassenband en (naar keuze) lederen riem
 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. 's Avonds ga je met jouw afgewerkte rugzak naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.
 

Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.
 

Inschrijven kan via de winkel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

€ 75,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 5

Aantal