Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Joy clutch

Joy clutchJoy clutch
Joy clutchJoy clutchJoy clutchJoy clutch
 Joy Clutch | 6 april | uren: 10.00 u tot 17.00u
 

Het kriebelt om deze clutch te maken, maar je doet dat liever niet alleen? Kom dan jouw Joy-clutch gezellig samen naaien. Deze stijlvolle tas sluit bovenaan met een speciale metalen sluiting. De tas heeft naar onderen toe een ronde vorm. Door de zijpanelen en de binnenverdeling met het ritszakje hou je je spullen netjes bij. Je kan opteren voor het bevestigen van tasklemmetjes met een kettinkje of riem. De buitenkant kan sober gehouden worden of opgepimpt worden.
 

De afgewerkte clutch heeft de volgende formaten: 15 cm hoog (incl. sluiting), 19 cm breed
 

Wat komt aan bod bij deze 6-uur durende workshop :
- werken met verschillende versteviging
- werken met kunstleer/kurkleer
- maken van een ritsvakje met zichtbare rits
- werken met naai-tape en wonderclips
- plaatsen van een rozy-sluiting
- (naar keuze) plaatsen van tasklemmetjes en ketting
 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (enkele knippen en verstevigen). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. 's Avonds ga je met jouw afgewerkte Joy naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: gratis patroon, persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.
 

Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de avontuurlijke beginner. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.
 

Inschrijven kan via de winkel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

€ 60,00 inclusief BTW

Uitverkocht