Webshop » WORKSHOPS » Naaiworkshops » Volwassenen-workshops » Blanche

BlancheBlanche
BlancheBlancheBlancheBlanche
BLANCHE | 10 juni |  uren: 9.00u tot 18.00u 
 

De elegante "Blanche" is een klassieker onder de taspatronen. Dit patroon van Swoon is supertof door: het handige model van deze tas, dat ze sluit met een praktische rits, de leuke paspel en zakjes opzij, en het praktische ritszakje binnenin. Deze tas met mooie hengsels is voorzien om te dragen in de hand of aan de arm. Je hebt een kleine en een grote versie.
 

De afgewerkte Blanche heeft de volgende afmetingen:
Large: 22 cm hoog, 33 cm breed, 16,5 cm diep / Small: 18 cm hoog, 28 cm breed, 14 cm diep

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :
- werken met verschillende versteviging
- werken met paspel
- werken met kunstleer/kurkleer
- plaatsen van mooie connectoren om de hengsels aan te bevestigen
- plaatsen van een accentpaneel
- plaatsen van taspootjes
- binnenzakje met zichtbare rits maken
- inzetten van rits onder een naad
- werken met naai-tape en wonderclips
- plaatsen van rivetten
 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en wat naaiwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren! Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. 's Avonds ga je met jouw afgewerkte Blanche naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) en patroon zijn niet inbegrepen. Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure en een verstevigingsgids boordevol informatie. De winkel voorziet koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.
 

Moeilijkheidsgraad: Deze tas vraagt wel een beetje naaiervaring om een mooi resultaat te bekomen. Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.

Inschrijven kan via de winkel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid. Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats. Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald.

€ 75,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal