Producten » WORKSHOPS » Brei-en haakworkshops » Haak-en breiworkshops volwassenen » Masterclass met Wendy Van Delden

Masterclass met Wendy Van DeldenMasterclass met Wendy Van Delden
Masterclass met Wendy Van Delden
Zaterdag 10 maart van 13u tot 15u30
Bij Framalo

Wendy van Delden, auteur van 'The Spring Collection' en bekend van haar 'Keep it Simple ' patronen, komt bij ons een masterclass geven.

Wendy: In deze 2,5 uur durende masterclass 'Haken volgens de Keep it Simple methode' neem ik je mee op reis in mijn creatieve wereld van kleur, mooie garens en ongekende mogelijkheden. Ik leer je meerdere technieken die ik heb gebruikt in mijn boek 'The Spring Collection'. Deze technieken komen samen in een uniek project wat nog nergens verschenen is en waarvan het patroon ook niet in het boek staat. Aan het eind van deze masterclass kijk je met een andere blik naar garens en alle mogelijkheden daarvan. En ben je in staat om jouw eigen unieke haakprojecten vorm te geven, door het gebruik van de geleerde technieken. Wil jij je creatieve horizon verbreden? Dan mag je deze masterclass niet missen. Deze masterclass inclusief een uniek haakdagboek t.w.v. 10,-

Vereiste voor deelname: beheersing van de basis haaktechnieken.
Kosten: 37,50  incl. patroon, cursusmateriaal , koffie/thee, excl. garen. Je dient het boek 'The Spring Collection' bij je te hebben of ter plekke aan te schaffen, hier werken we uit.

Inschrijving is pas geldig wanneer er betaald is.


€ 37,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 9

Aantal