Producten » WORKSHOPS » Creatieve uitspattingen » Zeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessie

Zeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessieZeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessie
Zeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessieZeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessieZeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessieZeefdrukken met Bobbinhood voormiddagsessie
Zaterdag 30 september van 10u tot 13u
Bij Framalo
Lesgeefster: Eef Theys


Leer zeefdrukken met Bobbinhood's accomplice Eef Theys. We nemen je mee op een zeefdruk avontuur van idee naar print. Leer alles over kleurgebruik, vorm, ontwerp en alle technieken die je nodig hebt voor stencil zeefdrukken.
Aan het eind van de workshop ben je in staat je eigen print (meer-kleurige print!) te ontwerpen en te zeefdrukken.

Prijs: 79,- pp. -inclusief gebruik al het materiaal-het boekje 'hoe ontwerp ik een print' (pdf)-hapje en een drankje.
Meenemen: je hoeft geen ervaring te hebben in ontwerpen of zeefdrukken voor deze workshop en je hoeft niks mee te nemen. Denk er wel aan kleren te dragen waar een spatje verf op mag komen!
Er is op deze workshop voldoende stof aanwezig om te oefenen. Je kan natuurlijk altijd eigen stof of een kledingstuk mee nemen dat je graag wilt bedrukken. Aan het eind van de workshop is er de gelegenheid om de easy-screen-print-kit, verf en extra stencils aan te schaffen.

Deze workshop moet op voorhand betaald worden. Bij annulatie een week voordien wordt €25 administratieve kost aangerekend. Bij annulatie op de dag zelf wordt het volledige bedrag aangerekend. 

€ 79,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 4

Aantal