Ze hadden me weer iets aangesmeerd...

Houten ornamenten... één van mijn vertegenwoordigers kwam daar mee af... "Ze omhaken dat. Is echt heel tof", legde ze uit. Jaja... en daar stond ik dus met mijn houten rondjes met het gevoel dat ik me weer iets had laten aansmeren. Steeds groter werd mijn argwaan omdat die dingen dus ook bleven liggen in de winkel.
Dus werd het tijd om ze eens wat grondiger te bekijken. Met mijn haaknaald en een bolletje catona in de hand ging ik de strijd aan. Gewoon omhaken met vasten gaf niet echt het gewenste resultaat dus bleef ik wat proberen om uiteindelijk tot een fijn omhaakt houten ornament te komen. Een combinatie van vasten en stokjes bracht iets moois. Ideaal om in de kerstboom te hangen of gewoon als versiering in huis.
Carine, mijn vertegenwoordigster, had gelijk. Het is echt eens iets tofs om te doen.  Een avondje haken en je versiering is klaar.

25397705-1973864715971877-796589223-o

Te koop bij Framalo :-)

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog