Winter in de zomer

Het wintert bij Framalo! Ik heb het altijd gek gevonden dat je de stoffen voor de komende herfst en winter in het midden van de zomer moet aankopen. Toch op dit moment heb ik er niet zo veel problemen mee. Ik heb, met dit weer, eerder het gevoel dat ik mijn wintertruien moet uithalen dan dat ik zomerkleedjes moet naaien...
We zijn dus bezig met de aankoop van de winterstoffen. De poppy's zijn al binnen. Volgende week volgen de prints van FreeSpirit met onder andere de collectie van Amy Butler. De volgende maanden komt er telkens ook een nieuwe lading bij. Het wordt een hele kleurrijke collectie met vaak een leuke knipoog naar de retrostijl. Op naar de winter dus... tenzij we natuurlijk hoogzomer krijgen in oktober!Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog