We moeten een feestje verzinnen!

Toen de feestcollectie van Lotte Martens geleverd werd, was ik op slag verliefd op de zachte textuur van de stoffen en de prachtige blinkende accenten. Ondanks het feit dat ik dit jaar geen communiefeesten heb, wilde ik deze stoffen toch even uitproberen. Ik zal wel eens een feestje verzinnen, hihi! 


Ik koos voor een paneeltje gecombineerd met een zachtroze uni-stof van Lotte. Uit het boek Matching Outfits Matching Minds nam ik het patroon van de rechte jurk over met de plooien onderaan. Toch de plooien vond ik net iets te stijf als je geen echt feestje hebt, dus veranderde ik de plooien in een gerimpeld gedeelte. Ik knipte het paneel in twee en nam de ene helft voor de voorzijde en de andere helft voor de achterzijde. 
20170424-165429
Ik heb hoogsensitieve kinderen dus het volledige jurkje werd gevoerd met een zachtroze tricotvoering zodat ze geen naden voelt. Daarom kan ik bovenaan niet doorstikken want dan voelt ze de naden opnieuw. Daarom komt de voering af en toe wat piepen maar het is dat of niet dragen. 

20170424-164911

Ik vind het resultaat geslaagd en ook Mare noemt dit al haar lievelingsjurk. Ze wilde er al mee naar school gaan maar dat gaan we nog even proberen uit te stellen.

20170424-16495620170424-165002

Stof: paneel clarias en uni-roze katoen van Lotte Martens
Patroon: Matching Outfits Matching Minds van Eef TheysBeoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

Eef TheysWoensdag, 26 april 2017 om 13:27

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Ik vind het erg mooi en ben fan hoor! Het rugje valt ook super! Jij kan zo deelnemen aan de wedstrijd van Lotte en die van mij ;) Twee vliegen in één slag :)

Groetjes,
Eef

FramaloWoensdag, 26 april 2017 om 14:00

Dankjewel Eef! Is echt superpatroon!


Blog