Klets, boem, patat! We hebben nieuws!

Drie jaar geleden begon mijn droom... Een eigen winkel, een hobby die je elke dag mag en kan uitvoeren! Ondertussen is er al heel veel gebeurd. Ik startte met tien rolletjes stof in mijn livingkast. Ik verhuisde dan naar mijn bureau (tot daar ook de rekken uit de muren kwamen...), we maakten een ommetje naar mijn slaapkamer die al wat meer op een echte winkel begon te lijken om dan de garage te verbouwen tot echte winkel met workshopruimte. Wat was ik fier op mijn gezellig winkeltje. Maar dat gezellig winkeltje wordt steeds kleiner en kleiner en ook tijdens de workshops en brei-of naaicafé's moet iedereen zijn buik intrekken om met veel gewring door te geraken. Mijn living wordt opnieuw meer en meer gebruikt als opslagplaats en ook de bureau en mijn slaapkamer worden weer ingepalmd. Tijd om opnieuw te verbouwen dus. Het eerste plan om een nieuw stuk winkel boven de bestaande winkel te plaatsen werd uitgetekend zodat we de workshops boven konden plannen. Mijn man heeft al veel meegemaakt met mij en zonder hem had ik dit ook nooit gekund. Maar hij kent me ook heel erg goed en begon dan ook te twijfelen of die nieuwe ruimte binnen zes maanden ook nog wel groot genoeg gaat zijn...
Tijd voor plan B dus... een groot plan... iets helemaal nieuw en onverwacht...

good-news-panel-1

Wij verhuizen! Naar een nieuw huis met een grote (lees: enorme) winkelruimte waar we workshops à volonté kunnen geven en waar ik veel bergruimte heb. Wie mij volgt op instagram zag misschien al dat ik mijn account veranderde van framalo.merkem naar framalo.stofjesenco. Voor de Merkemnaars gaat het iets verder zijn want onze nieuwe winkel staat in het centrum van Houthulst.
De zomermaanden worden dus even druk voor ons maar ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe winkel en naar een superopening eind augustus.

Ik hou jullie op de hoogte!
Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog