Ik mocht testen!

In februari kwam er een oproep van blogster Ann Willems om een nieuw patroon te testen. Ik stelde me kandidaat en ja hoor... ik was erbij. Joepie, mijn eerste patroontest.
Eryn's garden partydress is een kleedjespatroon voor meisjes van 2 tot 10 jaar met allerlei opties en variatiekeuzes. Zo kan je kiezen voor een halterkleedje of een kleedje met schouderbandjes, een A-lijnrok of rimpelrok, een patje of geen patje, met voering of zonder voering, met zakken of zonder zakken...

img-7581


Voor Frauke koos ik het halterkleedje met A-lijnrok. Mijn dochter is heel erg mager en heeft smalle benen dus een rimpelrok is geen optie voor haar. Ze koos voor een fris stofje met vogeltjes. Na het opmeten koos ik om een 8 jaar te maken. Mijn dochter is 10 jaar maar haar maten zijn niet zo 'normaal'. De maattabel van het patroon klopt helemaal! De uitleg is overduidelijk en elke stap wordt mooi in beeld gebracht. Frauke was meteen verliefd op het kleedje.

img-7584img-7582img-7583

Ik voerde het kleedje volledig en liet het kleur van de voering terugkeren in de zakken.

img-7600

Natuurlijk wilden de twee zussen ook zo'n kleedje... Dus werd de naaimachine weer aangestoken. Voor Mare koos ik de halterjurk maar deze keer wel met rimpelrok. Lobke kreeg het kleedje met schouderbandjes én rimpelrok (lees: zwierezwiererok!).

img-7588img-7573We hebben eind deze maand een communiefeest in de familie dus mijn meisjes zijn al partyproof!

img-7589img-7591

img-7575img-7574

Wil je ook zo'n tof kleedje maken? Je kan het patroon kopen bij lieveke en zus.


Ik kocht er een trui bij zodat ze het kleedje ook kunnen dragen bij iets frissere dagen.

img-7596

img-7597

img-7598

Ann Willems, bedankt dat ik mocht testen. Ik vond het super en ik weet zeker dat ik nog veel zulke kleedjes ga maken. Blijf zeker verder patroontekenen!

eryn1
 
Kijk je ook even bij deze testers?
 mijn leven met vier helden - piepow- villasepia- lieselove- metoezie- lokakid
sopoposew- beletoile- bellevi handmade - made by mazella - noxeema- issews
noortje prullemie - juffrouw kersjes - staruur- inspinration- framalo- anneluse
lilliepawillie- kaatjenaaisels- elprobeert- multivroon- handmademieke- mumendemiekes- woohoo!


Patroon: Eryn's garden partydress van lieveke en zus
Stoffen: Timeless Treasures (bij Framalo natuurlijk)
Truien: Bel & Bo


Beoordelingen

Tevredenheidsscore: 5/5
1 stem, 1 beoordeling

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Er is 1 beoordeling gevonden.

LienZondag, 20 november 2016 om 13:11

TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Hoi alles is zo cool ik ga vragen als ik nog eens mag langs komen


Blog